Amphion BaseOne25 LF extension system

Amphion BaseOne25 LF Extension system:
Aanvulling van de laagweergave voor de One en Two pro monitoren.
Het is GEEN subwoofer!! Maar een Base Extension.
Ze nemen de laagweergave over van 100Hz naar beneden. De monitoren gaan dan niet zover meer door in het laag, dat neemt de BaseOne25 over.
De BaseOne25 maakt gebruik van 10″ Seas woofers. En ook nu weer met een passieve radiator.
Wordt geleverd met 500W versterker. Op deze versterker zit een aan/uit knop voor als de BaseOne25 unit tijdelijk niet nodig is. Bijvoorbeeld bij vocalen. De monitor luidsprekers gaan dan weer full range werken.
Ook is de laagweergave aan te passen door middel van een draaiknop.
Heb ze inmiddels diverse malen mogen beluisteren en ben echt onder de indruk van dit systeem.
Voor studio’s, mastering studio’s, mix engineers van bv Dance, Trance, Heavy Metal of Orgelmuziek en meer.

Binnenkort gaan we een roadshow doen bij onze dealers.
Dat laten we via diverse kanalen weten aan geinteresseerden.
Of stuur een email via mijn site KnooppuntAudio!

Volg Amphion en KnooppuntAudio op facebook.
Amphion Facebook
Amphion homepage

KnooppuntAudio Amphion

KnooppuntAudio Facebook

 

By | 2018-03-26T09:10:54+01:00 juli 25th, 2015|Amphion, Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Bernard Knoop
Mijn betrokkenheid met het audiogebeuren is al in mijn jeugdtijd ontstaan. Al meer dan 20 jaar ben ik zeer enthousiast bezig met audio apparatuur en aanverwante zaken, zoals stroomvoorziening en tweaks. Daarbij steeds zoekend naar verbeteringen. Ook heb ik enkele jaren winkelervaring opgedaan, en nu ben ik vertegenwoordiger. Ik werk als vertegenwoordiger voor de merken die op mijn website staan. Produkten uit omringende landen hebben mijn sterke voorkeur. Levensduur, duurzaamheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.