Amphion Helium600 in museum Bergen NH.

Amphion Helium600 in museum Bergen NH.

In het Kranenburgh museum hangen sinds een paar dagen de Amphion Helium600 inwall luidsprekers.
Qua ontwerp is het een Amphion: Waveguide en fase/tijd corect.
En door zijn spreiding van het geluid zijn er ook minder luidsprekers nodig.
Plaatsing en ruimtelijkheid zijn vanzelfsprekend. Ook spraak is uitmuntend met de Helium600.

Voor meer info over het museum:

Kranenburgh museum

Kranenburgh Museum (2)

Kranenburgh Museum

Kranenburgh Museum (3)

By | 2018-03-26T09:29:56+01:00 april 13th, 2016|Amphion, Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Bernard Knoop
Mijn betrokkenheid met het audiogebeuren is al in mijn jeugdtijd ontstaan. Al meer dan 20 jaar ben ik zeer enthousiast bezig met audio apparatuur en aanverwante zaken, zoals stroomvoorziening en tweaks. Daarbij steeds zoekend naar verbeteringen. Ook heb ik enkele jaren winkelervaring opgedaan, en nu ben ik vertegenwoordiger. Ik werk als vertegenwoordiger voor de merken die op mijn website staan. Produkten uit omringende landen hebben mijn sterke voorkeur. Levensduur, duurzaamheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.