Amphion luidsprekers fase en tijd correct!

Amphion luidsprekers fase en tijd correct! Zowel de home als de pro luidsprekers.
Voordeel is weinig filtering en meer muziek. Ook mensen met gehoorbeschadiging/beperking kunnen baat hebben bij een fase en tijd correcte luidspreker.
Amphion luidsprekers

Nog een leuk uitgebreid artikel met metingen:

Ga naar Knooppunt Audio op Facebook en scroll naar 25 juni. Daar staat een uitgebreide analyse van Amphion luidsprekers en verschillende versterkers.

Knooppunt Audio Facebook.

By | 2018-03-26T09:10:54+01:00 juli 25th, 2015|Amphion, Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Bernard Knoop
Mijn betrokkenheid met het audiogebeuren is al in mijn jeugdtijd ontstaan. Al meer dan 20 jaar ben ik zeer enthousiast bezig met audio apparatuur en aanverwante zaken, zoals stroomvoorziening en tweaks. Daarbij steeds zoekend naar verbeteringen. Ook heb ik enkele jaren winkelervaring opgedaan, en nu ben ik vertegenwoordiger. Ik werk als vertegenwoordiger voor de merken die op mijn website staan. Produkten uit omringende landen hebben mijn sterke voorkeur. Levensduur, duurzaamheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.