Combineer Amphion luidsprekers met interieur

Combine Amphion loudspeakers and your interior.

Een mooi combi met een nieuw dressoir. Speciaal gespoten kast met Amphion luidsprekers waarvan de grills zijn overgespoten.

Mijn collega van Rensma Custom Made, Pieter Rensma, heeft de grids/grills overgespoten in Notenbruin Ral 8011.
Ook voor ander spuitwerk kunt u bij Rensma terecht. We hebben inmiddels al vele zaken overgespoten in andere kleuren. Mat, zijde of hoogglans of iets met effecten? Het is in overleg allemaal mogelijk.

Amphion website.

 

 

 

 

 

 

 

 

By | 2018-03-26T09:29:55+01:00 januari 1st, 2018|Amphion, Nieuws, Rensma Custom Design|0 Reacties

About the Author:

Bernard Knoop
Mijn betrokkenheid met het audiogebeuren is al in mijn jeugdtijd ontstaan. Al meer dan 20 jaar ben ik zeer enthousiast bezig met audio apparatuur en aanverwante zaken, zoals stroomvoorziening en tweaks. Daarbij steeds zoekend naar verbeteringen. Ook heb ik enkele jaren winkelervaring opgedaan, en nu ben ik vertegenwoordiger. Ik werk als vertegenwoordiger voor de merken die op mijn website staan. Produkten uit omringende landen hebben mijn sterke voorkeur. Levensduur, duurzaamheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.