Hifi Studio Number One show

Dit weekend zaterdag 30 november en zondag 1 december vindt de Hifi Studio Number One show plaats.

Een breed merken assortiment, waaronder Innuos. Wij delen de zaal met Kii. Kii maakt actieve luidsprekers en onze Innuos apparaten sluiten naadloos aan op eigenlijk alle systemen.

We nemen alle modellen mee maar we gaan voornamelijk met de Zenith spelen samen met de nieuwe PhoenixUSB reclocker.

Ook de Statement, het topmodel zal een plekje krijgen.

Locatie

The Hifi Show vindt plaats in het centraal gelegen Holiday Inn Hotel, Haagse Schouwweg 10 te Leiden en is zowel met de auto (A4, A44, N11 en N206 en gratis parkeren) als met het openbaar vervoer te bereiken. (Station is vlakbij evenals buslijn 43)

 

U bent op beide dagen van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Gratis entree!!


Tot ziens op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2019.

By | 2019-11-28T11:25:40+01:00 november 28th, 2019|Innuos, Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Hifi Studio Number One show

About the Author:

Bernard Knoop
Mijn betrokkenheid met het audiogebeuren is al in mijn jeugdtijd ontstaan. Al meer dan 20 jaar ben ik zeer enthousiast bezig met audio apparatuur en aanverwante zaken, zoals stroomvoorziening en tweaks. Daarbij steeds zoekend naar verbeteringen. Ook heb ik enkele jaren winkelervaring opgedaan, en nu ben ik vertegenwoordiger. Ik werk als vertegenwoordiger voor de merken die op mijn website staan. Produkten uit omringende landen hebben mijn sterke voorkeur. Levensduur, duurzaamheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.