Innuos PhoenixUSB Reclocker show bij Majstro Audio

Innuos PhoenixUSB Reclocker show bij Majstro Audio 12 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Op 12 oktober 2019 is er de mogelijkheid om de Innuos streamers en netwerkspelers en ook de PhoenixUSB reclocker te beluisteren en de verschillen te ervaren.
Tijdens de X-fi waren de verschillen duidelijk waarneembaar en dat in een lang niet optimale situatie.
We laten de verschillen horen tussen de ZENith, ZENith met PhoenixUSB en het topmodel de Statement.
De PhoenixUSB is de laatste ontwikkeling en kan gebruikt worden met alle streamers en netwerkspelers mits ze voorzien zijn van USB.
Inwendig zijn drie componenten aanwezig: een USB regenerator, voeding en een externe master clock met zijn eigen voeding.
Voor meer info over de PhoenixUSB reclocker verwijzen we naar www.innuos.com
Kom hem beluisteren op 12 oktober tussen 10.00 en 16.00 bij Majstro Audio Hallehuis 1 in Kamerik.

Voor meer info over Majstro Audio:    http://www.majstroaudio.com/innuos-streamers/

 

By | 2019-10-06T17:24:39+01:00 oktober 6th, 2019|Innuos, Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Innuos PhoenixUSB Reclocker show bij Majstro Audio

About the Author:

Bernard Knoop
Mijn betrokkenheid met het audiogebeuren is al in mijn jeugdtijd ontstaan. Al meer dan 20 jaar ben ik zeer enthousiast bezig met audio apparatuur en aanverwante zaken, zoals stroomvoorziening en tweaks. Daarbij steeds zoekend naar verbeteringen. Ook heb ik enkele jaren winkelervaring opgedaan, en nu ben ik vertegenwoordiger. Ik werk als vertegenwoordiger voor de merken die op mijn website staan. Produkten uit omringende landen hebben mijn sterke voorkeur. Levensduur, duurzaamheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.