Knooppunt Audio naar Audio Show Alkmaar 2019

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig met de volgende merken:
Amphion luidsprekers, gemaakt in Finland, een baanbrekend ontwerp wat vele voordelen biedt. Passieve radiators op de Argon S modellen.
Mag in een hoek staan, nauwelijks last van akoestische problemen in een huiskamer.
Prijzen vanaf 600 Euro per paar.

Amphion Argon3S
Amphion Argon 7LS

Innuos MK3 muziekstreamers, netwerkspelers, NAS en Rip faciliteiten.
Roon, Tidal, Qobuz, Spotify compatible!
Het kopiëren van de cd’s gaat in een handomdraai, de metadata kan meteen gewijzigd worden, indien nodig, zonder ingewikkelde toestanden.
Innuos gebruikt nu eigen geproduceerde moederborden, speciaal ontwikkelde ontkoppelvoetjes, trafo’s op specificatie en meer!
Het instapmodel, de ZENmini heeft een M2Tech dac aan boord waardoor analoog uit en 2 digitale uitgangen beschikbaar zijn.
Prijzen vanaf 999 Euro. Kom kijken en natuurlijk zijn wij er om uitleg te bieden en vragen te beantwoorden.ZENmini
ZENith Zilver

Tellurium Q maakt een vogelvlucht in de BeNeLux, steeds meer klanten zien en horen wat Tellurium Q bekabeling voor hun kan betekenen.
De Black en Silver series vinden hun weg naar consumenten die het maximale uit hun set willen halen.
Tellurium Q kabels zijn made in UK.
Kom langs en wij adviseren u kristalhelder!

Tellurium Q Ultra Black
Tellurium Q Black II

Dan 2 elektronica merken die hun sporen ruimschoots verdiend hebben.
Densen uit Denemarken en Atoll uit Frankrijk. Beide merken produceren in eigen land. Ze vloeien qua prijs naadloos in elkaar over.
Van Densen laten we vooral de CAST produkten zien, met Google Chromecast Audio in een mum van tijd superieure geluidskwaliteit doordat de CAST versterkers ontworpen zijn voor deze unieke samensteling.
In samenwerking met Belram nemen we prachtig mooie versterkers en cd spelers mee, maar ook DAC voorversterkers en een phono voorversterker.
Fijne van Atoll is dat het zeer flexibel is qua insteek kaarten en modules.
Een versterker met of zonder DAC? Het kan allemaal, vraag naar de mogelijkheden. Wij hebben inmiddels met Densen en Atoll vele systemen gemaakt voor relatief weinig geld maar met uitzonderlijke prestaties.

Atoll CD-200 Sig
Atoll IN200 Sig
Densen B-250 CAST
Densen CastAmp

Ook nemen we weer een mooi Rensma meubel mee, deze is nog niet eerder meegenomen naar shows, dus nu de hoogste tijd!!

Grado hoofdtelefoon demo! We gaan de GW-100 bluetooth en een bedrade versie van Grado meenemen. Deze sluiten we aan op de Atoll apparatuur en als bron nemen we de Innuos ZENith.

We zien u graag 9 en 10 maart in Alkmaar!

Grado GW-100
Grado GW-100
By | 2019-03-03T17:12:49+01:00 maart 3rd, 2019|Amphion, Densen, Innuos, Nieuws, Rensma Custom Design, Tellurium Q|Reacties uitgeschakeld voor Knooppunt Audio naar Audio Show Alkmaar 2019

About the Author:

Bernard Knoop
Mijn betrokkenheid met het audiogebeuren is al in mijn jeugdtijd ontstaan. Al meer dan 20 jaar ben ik zeer enthousiast bezig met audio apparatuur en aanverwante zaken, zoals stroomvoorziening en tweaks. Daarbij steeds zoekend naar verbeteringen. Ook heb ik enkele jaren winkelervaring opgedaan, en nu ben ik vertegenwoordiger. Ik werk als vertegenwoordiger voor de merken die op mijn website staan. Produkten uit omringende landen hebben mijn sterke voorkeur. Levensduur, duurzaamheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.