Najaars fair in Oenkerk Friesland

Najaars fair in Oenkerk Friesland.

Samen met Rensma Custom Made, Rensma Audio, Rensma spuiterij.
2 dagen gezelligheid, en mooie muziek.

We draaiden met de Innuos Zenmini, samen met de Sbooster lineare voeding.
Vervolgens via Tellurium Q Black USB naar de B.M.C. Audio Ultra DAC.
Vervolgens gaan we van de Ultra DAC met Tellurium Q Black XLR naar de Amphion monoblokken.
Deze monoblokken leveren een kleine 1000W per kanaal, klasse D.
Luidsprekers waren de nieuwe Amphion Argon3LS.


Innuos: maakt streamers/ netwerkspelers, NAS en ripper in 1 apparaat.
Kan gebruikt worden samen met Spotify, Tidal met eventueel Roon en Qobuz.
Zeer gebruiksvriendelijke interface en de programmeurs zijn diep in de hardware en software aan het graven geweest om het maximale eruit te halen qua geluidskwaliteit. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar.


Sbooster: maakt lineaire voedingen voor diverse apparaten. Deze zijn ter vervanging van de geschakelde voedingen waarvan de meeste behoorlijk wat vervuiling op het net geven en dat zorgt ervoor dat ook de audio set zelf meer vervuiling te verwerken krijgt. Oplossing: Sbooster!!
Ze zijn er in diverse voltages te verkrijgen: 5V, 9V, 12V, 15V, 18V en 24Volt.

Densen: Made in Denmark. Van oudsher maken ze sublieme muzikale apparatuur, cd spelers, versterkers en geïntegreerde DAC. Veelzijdig maar allemaal vanuit 1 gedachte: muzikale weergave!

                        
B.M.C. Audio: Duitse degelijkheid. Superieure kwaliteit voor een fractie van de prijs. Deze DAC heeft twee gescheiden secties. 1 voor het volume in de kamer en 1 voor de hoofdtelefoon. De DAC accepteert bijna alle bitrates.
Zeer goed opgebouwd en klinkt muzikaal neutraal en dynamisch.


Amphion: maakt luidsprekers, in Finland, met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Zoals de artiest het bedoeld heeft.
Voordelen van Amphion: mag dicht bij muren/wanden staan, breed stereo beeld. Je hoeft niet perse in het midden te zitten om te kunnen genieten. Crossover frequentie is laag: 1600Hz. Dit heeft als voordeel dat de overgang van mid/laag naar hoog niet te horen is. Inwendig zijn de units op 1 lijn gezet zodat het een fase en tijd correcte luidspreker is met alle voordelen die daarbij horen!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een demo bij u thuis.

Knooppunt Audio

By | 2018-03-26T09:29:55+01:00 oktober 1st, 2017|Amphion, B.M.C. Audio, Innuos, Nieuws, Rensma Custom Design, Sbooster, Tellurium Q|0 Reacties

About the Author:

Bernard Knoop
Mijn betrokkenheid met het audiogebeuren is al in mijn jeugdtijd ontstaan. Al meer dan 20 jaar ben ik zeer enthousiast bezig met audio apparatuur en aanverwante zaken, zoals stroomvoorziening en tweaks. Daarbij steeds zoekend naar verbeteringen. Ook heb ik enkele jaren winkelervaring opgedaan, en nu ben ik vertegenwoordiger. Ik werk als vertegenwoordiger voor de merken die op mijn website staan. Produkten uit omringende landen hebben mijn sterke voorkeur. Levensduur, duurzaamheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.