Financial Lease / gespreid betalen

Financial Lease, gespreid betalen.

Let op: geld lenen kost geld.

Wij zien ook wel dat er niet altijd de financiële ruimte is om te investeren in een nieuwe audioset.
Vandaar dat wij financial lease aanbieden tegen 0% rente. Diverse looptijden zijn mogelijk.
Dit doen we in samenwerking met DBL Finance.
Vanaf 2500 Euro voor de particulier maar ook zakelijk!
Samen met de klant en de financieel adviseur maken we een voorstel, waarbij we kort daarna de producten kunnen leveren.

Knooppunt Audio website

About the Author:

Bernard Knoop
Mijn betrokkenheid met het audiogebeuren is al in mijn jeugdtijd ontstaan. Al meer dan 20 jaar ben ik zeer enthousiast bezig met audio apparatuur en aanverwante zaken, zoals stroomvoorziening en tweaks. Daarbij steeds zoekend naar verbeteringen. Ook heb ik enkele jaren winkelervaring opgedaan, en nu ben ik vertegenwoordiger. Ik werk als vertegenwoordiger voor de merken die op mijn website staan. Produkten uit omringende landen hebben mijn sterke voorkeur. Levensduur, duurzaamheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.