PS Audio nieuw in het pakket!

Sinds al heel wat jaren ben ik gebruiker van PS Audio apparatuur.
Nu is de tijd gekomen om er zelf dealer van te worden, vooral omdat ze weer in de USA produceren.

Binnenkort komen de eerste modellen binnen.

Tijdens de X-fi heb ik kunnen luisteren naar de Stellar serie. Voor het geld zeer mooi en goed klinkende apparatuur.
PS Audio maakt nog steeds Powerplants. Helaas in Nederland een noodzakelijk kwaad want onze stroom wordt er niet beter op.

Daarnaast phono en dac/voorversterkers met bijpassende eindversterkers, mono of stereo en dat tegen zeer schappelijke prijzen.

 

By | 2019-09-29T21:23:38+01:00 september 29th, 2019|Nieuws, PS Audio|Reacties uitgeschakeld voor PS Audio nieuw in het pakket!

About the Author:

Bernard Knoop
Mijn betrokkenheid met het audiogebeuren is al in mijn jeugdtijd ontstaan. Al meer dan 20 jaar ben ik zeer enthousiast bezig met audio apparatuur en aanverwante zaken, zoals stroomvoorziening en tweaks. Daarbij steeds zoekend naar verbeteringen. Ook heb ik enkele jaren winkelervaring opgedaan, en nu ben ik vertegenwoordiger. Ik werk als vertegenwoordiger voor de merken die op mijn website staan. Produkten uit omringende landen hebben mijn sterke voorkeur. Levensduur, duurzaamheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.