SoundStage! InSight – Amphion’s Three Newest Argon Loudspeakers (April 2018)

SoundStage! InSight – Amphion’s Three Newest Argon Loudspeakers (April 2018)

By | 2018-05-05T14:59:58+01:00 mei 5th, 2018|Amphion, Nieuws, Rensma Custom Design|Reacties uitgeschakeld voor SoundStage! InSight – Amphion’s Three Newest Argon Loudspeakers (April 2018)

About the Author:

Bernard Knoop
Mijn betrokkenheid met het audiogebeuren is al in mijn jeugdtijd ontstaan. Al meer dan 20 jaar ben ik zeer enthousiast bezig met audio apparatuur en aanverwante zaken, zoals stroomvoorziening en tweaks. Daarbij steeds zoekend naar verbeteringen. Ook heb ik enkele jaren winkelervaring opgedaan, en nu ben ik vertegenwoordiger. Ik werk als vertegenwoordiger voor de merken die op mijn website staan. Produkten uit omringende landen hebben mijn sterke voorkeur. Levensduur, duurzaamheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.