Tellurium Q Ultra Black II review

Tellurium Q Ultra Black II review

Klik onder op de link voor de meest recente test van de Tellurium Q.

De Black serie is ons meest verkochte serie, en met de types 2 is er een ware run ontstaan op de kabels.

En wel zo dat er mensen bij moesten in de fabriek! Daar zijn we natuurlijk trots op.

En ook nog: Tellurium Q bestaat 10 jaar! Op naar de volgende 10!

TQ UBII

 

By | 2019-09-09T18:12:45+01:00 september 9th, 2019|Nieuws, Tellurium Q|Reacties uitgeschakeld voor Tellurium Q Ultra Black II review

About the Author:

Bernard Knoop
Mijn betrokkenheid met het audiogebeuren is al in mijn jeugdtijd ontstaan. Al meer dan 20 jaar ben ik zeer enthousiast bezig met audio apparatuur en aanverwante zaken, zoals stroomvoorziening en tweaks. Daarbij steeds zoekend naar verbeteringen. Ook heb ik enkele jaren winkelervaring opgedaan, en nu ben ik vertegenwoordiger. Ik werk als vertegenwoordiger voor de merken die op mijn website staan. Produkten uit omringende landen hebben mijn sterke voorkeur. Levensduur, duurzaamheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.