Tracks/cd’s created with Amphion Pro studio monitors

Nummers/cd’s gemaakt op Amphion Pro studio monitoren.
Binnenkort een lijst met meer cd’s.

Tracks/cd’s created with Amphion Pro studio monitors.

 

By | 2018-03-26T09:29:55+01:00 maart 11th, 2017|Amphion, Nieuws|0 Reacties

About the Author:

Bernard Knoop
Mijn betrokkenheid met het audiogebeuren is al in mijn jeugdtijd ontstaan. Al meer dan 20 jaar ben ik zeer enthousiast bezig met audio apparatuur en aanverwante zaken, zoals stroomvoorziening en tweaks. Daarbij steeds zoekend naar verbeteringen. Ook heb ik enkele jaren winkelervaring opgedaan, en nu ben ik vertegenwoordiger. Ik werk als vertegenwoordiger voor de merken die op mijn website staan. Produkten uit omringende landen hebben mijn sterke voorkeur. Levensduur, duurzaamheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.